Nekaltų mergelių viešbutis. Atskleista šokiruojanti Prigožino paslaptis  ()

Pasak „Wagner“ savininko, „keitimasis skysčiais“ su merginomis „pailgino jo jaunystę“. Tam jis išsinuomodavo kambarius viešbutyje, kuriuose būsimos „sekso partnerės“ kurį laiką gyveno „tikėdamosi“ susitikimo su Putino „virėju“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Insider“ atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas, viešėdamas Sankt Peterburge, nuolat naudojosi prostitučių paslaugomis, o ypatingą dėmesį skyrė nekaltoms mergelėms, esančioms ant pilnametystės slenksčio.

Anot žurnalistų, Prigožinas labai dažnai „pirko nekaltybę“ iš jaunų merginų, kurioms buvo šiek tiek daugiau nei 18 metų, o tarp „sekso industrijos“ darbuotojų daug kas žinojo apie „Wagner“ vadovo pageidavimus.

Viena iš merginų, „pardavusi nekaltybę“ Prigožinui, pasakojo, kad Prigožinas vienu metu užsakydavo daug skirtingų merginų, kiek vyresnių nei 18 metų.

„Jis mylėdavosi be prezervatyvo: tikėjo, kad keičiasi energija, skysčiais, tarsi iš jų gautų žvalumo užtaisą. Jis apskritai turi daug savų keistenybių, pavyzdžiui, po apyvarpe jam įsiūtas „palydovas“. Tai tokia kai kurių vyrų mada, ypač zonoje, kai ten prisiūvama visokių daiktų. Manoma, kad tai turėtų padaryti iš vyro seksualinį milžiną ir moteris tuo mėgautųsi. Tiesą sakant, moterims tai skausminga ir nemalonu“, – sakė ji.

Tyrėjų teigimu, Putino „virėjas“ išnuomodavo kambarius merginoms viešbutyje „Solo Sokos“. Pastebima, kad kai kurios merginos ten gyveno ilgą laiką, o kai kurios, ypač tos, kurios dar skaisčios, buvo atvežamos ir išvežamos labai greitai.

Mergina, kuri jau buvo „susitikime“ su Prigožinu, sakė, kad nekaltas mergeles jis vadino „šampūnu“, nes „jas atidarė ir išmetė“.

„Tai buvo 2019 metų rudenį, man buvo 18 metų, gyvenau Sankt Peterburge, buvau panirusi į gilią depresiją ir turėjau gultis į ligoninę. Tuo metu susipažinau su savo amžiaus mergina – ją išvarė iš namų, jai labai reikėjo pinigų. Ji paklausė, ar nenorėčiau parduoti savo nekaltybės už 40 tūkstančių rublių, o tada tai buvo kosminiai pinigai. Tada aš sutikau, nors man pačiai pinigų tikrai nereikėjo“, – sakė ji.

Anot jos, ji tiksliai nežinojo, kam „parduoda“ savo nekaltybę.

 

„Neįsivaizdavau, su kuo man tai teks daryti. Pirmiausia Nevskio prospekte kavinėje susitikau su jo sutenere, gražiai su ja pasikalbėjome. Tai buvo 30 metų mergina ilgais tamsiais plaukais. Ji pasakė, kad turėčiau nueiti į kliniką ir pasitikrinti nekaltybę. Mane nusiuntė į „Sogazo“ kliniką – čia pat, kitoje Nevskio prospekto pusėje. Registratūroje reikėjo pasakyti slaptažodį „moterų sportas“, – pasakojo mergina.

Po „patikros“ ji buvo išsiųsta į „Solo Sokos“ viešbutį.

„Manau, kad jam ir merginoms visada būdavo užsakomi kambariai ir visada atsirasdavo žmonių, kurie jas prižiūrėdavo. Ten buvo merginos, o ne nekaltos mergaitės, kurioms už seksą jis mokėjo po 5000 rublių. Tai jos man pasakė, kad tai Prigožinas. Jos jo laukė kelias dienas“, – pridūrė ji.

Merginos teigimu, ji tuo metu neblogai žinojo, kas yra Prigožinas, nes skaitė nepriklausomą žiniasklaidą ir tyrimus apie „Putino virėją“.

„Visiškai šokiruota nuėjau į viešbučio kambarį ir jo laukiau, jis pradėjo belstis ne į tas duris, pagalvojo, kad aš jų neatidarau, supyko. Ir tada aš supratau, kad jis klydo. O aš tiesiog sėdėjau, atrodžiau apstulbusi. Tada jis pasakė, kad buvo mergina, kuri jam niekada neatidarė“, – pasakojo ji.

 

Ji pasakojo, kad susitikimo su Prigožinu „procesas“ vyko gana greitai ir po visko ji jautėsi gana prislėgta ir net susitarė dėl vizito pas psichoterapeutą.

„Matyt, jis labai dažnai būdavo šiame viešbutyje ir visada turėjo būti jam pasiruošusių merginų. Jis ieškojo nekaltų mergelių ir vadindavo jas „šampūnais“. Kaip man vėliau buvo pasakyta, jis turi keistenybę – atimti nekaltybę. O „šampūnas“ – pagal analogiją su šampūnais viešbutyje: atidarai ir išmeti. Pinigus jis tiesiog paliko krūvoje ant kėdės, 100 tūkstančių rublių: 40 tūkstančių turėjau paimti sau, 60 tūkstančių atiduoti sutenerei“, – pridūrė mergina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(8)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()