[ŽT] Prigožinas buvo pastebėtas Sankt Peterburge. Ką jis ten veikia? (Foto)  ()

Rusijos žurnalistų teigimu, Jevgenijaus Prigožino nuotrauka su Afrikos diplomatu daryta viešbutyje „Trezini“, kuris priklauso „Wagner“ įkūrėjo šeimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Privačios karinės bendrovės „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas buvo pastebėtas Sankt Peterburge liepos 27 dieną prasidėjusio Rusijos ir Afrikos viršūnių susitikimo išvakarėse. Taip liepos 26 d. feisbuke parašė „Rusijos namų“ Centrinėje Afrikos Respublikoje vadovas Dmitrijus Sitijus.

„Ambasadorius pasidalino su manimi pirmosiomis Rusijos ir Afrikos viršūnių susitikimo nuotraukomis. Matome pažįstamus veidus“, – rašė Sitijus.

 

 

Kaip rašo Rusijos leidinys „Fontanka“, nuotrauka daryta Jevgenijaus Prigožino šeimai priklausančiame viešbutyje „Trezini“ Sankt Peterburge, o ne „Expoforum“ vykusio Rusijos ir Afrikos viršūnių susitikimo kuluaruose. Nuotraukoje šalia Prigožino stovinčio asmens tapatybė neatskleidžiama.

 

Publikacijoje minimi ir Jevgenijaus Prigožino žiniasklaidos imperijai artimos žiniasklaidos komentarai, pagal kuriuos „Wagner“ įkūrėjas susitiko su CAR, Malio ir Nigerio atstovais. Anot jų, „aukšto rango pareigūnai ir kariškiai iš Afrikos pripažino didelį „Wagner“ efektyvumą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(4)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()