„Tai stipriai demotyvuoja Ukrainos kareivius.“ Skelbiama rimta problema  ()

Atrodo, kad Ukraina atsipalaidavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosiose pajėgose tarnaujantis Kolia Serga apibūdino Ukrainos kovotojų nuotaikas po garsių politinių skandalų Ukrainoje, nurodydamas itin pavojingą momentą.

Ukrainiečių muzikantas, poetas ir buvęs televizijos laidos „Oriol i Reška“ („Орел и Решка“) vedėjas Kolia Serga išvyko tarnauti į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas po to, kai Rusija visiškai įsiveržė į Ukrainą. Interviu Alesiai Bacman jis papasakojo apie tai, kokios nuotaikos dabar vyrauja tarp Ukrainos kovotojų fronte.

„Nuotaikos skiriasi priklausomai nuo fronto ruožo, nuo šio dalinio veiksmų tiesiogiai. Veiksnių yra labai daug, todėl nuotaikos skiriasi“, - sakė Serga.

Didelį poveikį kovotojų psichologinei būklei daro korupcijos skandalai. „Tai tiesiogiai demotyvuoja daugelį kareivių“, - pabrėžė Serga.

„Ką kalba tie, kurie iš tikrųjų fronte kasdien rizikuoja savo gyvybe ir sveikata, kai sužino, kad paminklui užbaigti iš biudžeto skiriama 600 mln. grivinų? Arba beveik 34 mln. grivinų, kuriuos valstybė iš biudžeto skiria serialui apie Povorozniuką?“ - klausė vedėja.

 

„Per visus šiuos įvykius raudona gija eina mintis, kad tai reiškia, jog kol jie yra fronte, Ukraina atsipalaidavo, Ukraina juos pamiršta ir atsiskiria. Tai labai bloga nuotaika ir labai blogi naratyvai, kurie kartu nuvertina pastangas ir tuos, kurie aktyviai dirba fronte. Kai prasideda tokie skandalai, atrodo, kad visi nusigręžė“, - atsakė menininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(4)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: