[ŽT] Z-kanalai pakraupę. Rusijos armija ruošiasi bėgti. „Jiems liko nuo vienos iki trijų dienų“  ()

Fronto ruože Rusijos armijos padėtis vis blogėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų karo propagandistai skambina pavojaus varpais ir praneša, kad Berdiansko fronto ruože esantis Urožainės kaimas per artimiausias tris dienas pereis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolėn. Pasak Z-karo korespondento Romanovo, esančio Vermevskio atbrailoje, Rusijos armijos padėtis toliau blogėja.

Savo „Telegram“ kanale jis paneigė okupacinės Rusijos administracijos vadovo Balickio informaciją, kuris bandė raminti rusus ir skelbė melą apie atremtas atakas Staromajorske. Net Rusijos karo korespondentai pripažįsta, kad Staromajorską visiškai kontroliuoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos, o informacija apie bandymus išstumti rusus iš kaimo yra netiesa.

Be to, kaimyninė Urožainė taip pat bus išlaisvinta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų per artimiausias 1-3 dienas, teigia okupantai.

Romanovas tvirtina, kad šiame fronto ruože yra visiškai nekompetentinga Rusijos vadovybė, ir tai buvo okupantų pralaimėjimo ir atsitraukimo priežastis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(2)
(114)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: