„Rusai dega.“ Sužvėrėjęs HIMARS nušlavė visą salą  (1)

Rusai saloje įkūrė karinę bazę, bet sumokėjo kainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-02 „Rusai dega.“ Sužvėrėjęs HIMARS nušlavė visą salą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos sumušė okupantų dalinius okupuotoje Džarylgacho saloje (smėlio krante).

„Sprotiv“ teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė okupantų daliniams, kurie treniravosi okupuotoje saloje. Pratybos sėkmingai užbaigtos HIMARS raketų.

„Pristatome jūsų dėmesiui vaizdo įrašą su mūsų darbo rezultatais. Gynybos pajėgos tiksliai naikina įsibrovėlius“, – rašoma pranešime.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš oro užfiksavo priešo dalinių buvimo vietą, o tada į juos pataikė penkios raketos.

Džarylgachas yra didžiausia sala Ukrainoje ir visoje Juodojoje jūroje, priklausanti Chersono srities Skadovskio rajonui. Jis buvo okupuotas nuo didelio masto karo Ukrainoje pradžios.

 

Džarylgacho įlanka laikoma viena svarbiausių ir unikaliausių šlapžemių planetoje, o pati okupuota negyvenama Džarylgacho sala yra žinoma dėl savo unikalios gamtos.

Sala su žemynu (netoli Lazurnoje gyvenvietės), jungiasi siaura smėlio nerija. Pačioje saloje yra keli šimtai Rusijos kariškių, teritorija naudojama kaip poligonas, taip pat mobilizuojamų mokymų vieta ir, galbūt, sandėliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(0)
(86)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: