[ŽT] Okupantai slepia nepaprastosios padėties mastą. Kas nutiko Kryme (Video)  ()

RF ginkluotųjų pajėgų Juodosios jūros laivyno arsenalą atakavo dronai, nuaidėjo stiprus sprogimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-02 [ŽT] Okupantai slepia nepaprastosios padėties mastą. Kas nutiko Kryme (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 1-osios vakarą okupuoto Krymo pietuose prie Sevastopolio nugriaudėjo stiprus sprogimas. Buvo smogta į RF ginkluotųjų pajėgų Juodosios jūros laivyno arsenalą.

Okupantas Michailas Razvožajevas, Kremliaus paskirtas Sevastopolio „gubernatoriumi“, patvirtino informaciją apie sprogimą. Jis tikina, kad Rusijos oro gynyba prie Kara-Kobos kaimo esą numušė droną, dėl kurio kilo žolės ir krūmų gaisras. Tačiau sprendžiant iš liudininkų pranešimų ir filmuotos medžiagos iš nelaimės vietos, viskas kur kas rimčiau.

Virš smūgio vietos iškilo didžiulis dūmų „grybas“, kuris netiesiogiai rodo, kad pataikyta į amunicijos sandėlį. Pirminiais duomenimis, buvo užpultas karinis dalinys Nr.63876-R, kurio teritorijoje yra Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno 758-ojo logistikos centro arsenalas.

 

Pažymėtina, kad pastarosiomis savaitėmis buvo aktyviai naikinami Rusijos Federacijos kariniai objektai okupuoto Krymo teritorijoje. Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogia į Rusijos armijos sandėlius, naftos saugyklas ir tiltus, siekdamos susilpninti Pietų fronto gynybą ir prasiveržti pro ją kontrpuolimo metu.  

Rusijos oro gynyba, kaip paaiškėjo, šių atakų nesugeba efektyviai atremti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: