[ŽT] Skabejeva rimtai išsigando. Ką darys Ukrainos spec. pajėgos (Video)  (1)

Budanovo planai gąsdina rusų propagandistę Skabejevą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistei Olgai Skabejevai rimtą nerimą kelia informacija apie specialiųjų pajėgų rengimą Jungtinėje Karalystėje karinei Krymo deokupacijos operacijai. Aptardamas britų „The Times“ publikaciją laidoje, vienas iš į studiją pakviestų ekspertų Jurijus Knutovas bandė nuraminti rusus ir teigė, kad Ukrainos planai išlaisvinti pusiasalį esą buvo sužlugdyti.

Pasak jo, Ukrainos specialiųjų pajėgų mokymai esą neturėtų kelti rimtos grėsmės Rusijos valdžiai.

Tačiau Skabejeva jį pertraukė ir pasakė, kad tyčiotis iš Ukrainos vargu ar derėtų, nes Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylas Budanovas anksčiau sugebėjo įvykdyti tris išpuolius Krymo pusiasalyje. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

„Tas pats Budanovas, apie kurį juokaujama dėl žygio į Krymą, jau tapo trijų gana sėkmingų operacijų ant Krymo tilto organizatoriumi, todėl nėra reikalo spekuliuoti jo pajėgumų tema. Oficialaus Londono žinią taip pat reikėtų vertinti kuo rimčiausiai“, - sakė Skabejeva, komentuodama 2 000 Ukrainos ginkluotųjų pajėgų specialiųjų pajėgų karių apmokymą pusiasalio išvadavimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai (1)