[ŽT] Peskovas turėjo atsakyti į keistą klausimą apie „Moskva City“ dangoraižio ataką ir paskelbė, ar išpuoliai kartosis  ()

Kalbėdami apie dronų atakas Maskvoje, žurnalistai klausė Kremliaus spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo, ar tai - į 2001-ųjų rugsėjo 11-ąją panašūs išpuoliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peskovas po dronų atakos Maskvoje pareiškė, kad egzistuoja tolesnių smūgių grėsmė. „Sakiau, kad, žinoma, tik kariai gali ir turi tai komentuoti kaip ekspertai. Iš tiesų, grėsmė egzistuoja, ji akivaizdi, ir priemonių imamasi", – sakė jis.

Geriausiems Rusijos žurnalistams, akredituotiems dirbti Kremliuje, pasiteiravus, ar Kremlius gali palyginti išpuolį prieš dangoraižį Maskvoje, per kurį nebuvo sužeistas nė vienas žmogus, su 2001 metų rugsėjo 11-osios teroristiniu išpuoliu JAV, Peskovas atsakė, kad panašumų nemato.

„Moskva City“ kompleksas dronais atakuotas du kartus - liepos 30-ą ir rugpjūčio 1-ą dienomis. Komplekse yra nemažai institucijų. Rusijos gynybos ministerija dėl smūgių kaltino Ukrainą. Kyjivas atakų nekomentuoja.

(6)
(11)
(-5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: