„Tai absurdas ir idiotizmas!“ Apšalę net rusai. Skelbiama, į ką kreipėsi Kremlius  ()

2021 metais Afganistane valdžią užgrobęs radikalus islamistų judėjimas Rusijoje ir keliose kitose šalyse laikomas teroristine organizacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau tai netrukdo Kremliui kalbėtis su Talibanu apie kovą su terorizmu. Dėl to Maskva buvo griežtai išjuokta socialiniuose tinkluose.

Rusija paskelbė apie Afganistanui skirtą viršūnių susitikimą Kazanėje. Jis numatyta rugsėjo 29 d. Šiame renginyje Maskva planuoja aptarti „darbo procesus su Talibano vyriausybe“.

Be to, Rusija savo iniciatyva kalbėsis su Talibanu apie kovą su terorizmu. O rusai ir Talibanas diskutuos apie narkotikų nusikalstamumą.

Juokingi Kremliaus prieštaravimai neliko nepastebėti internautų. Socialiniuose tinkluose Maskva sulaukė pajuokos bangos.

Internete tokie veiksmai vadinami absurdu ir idiotizmu. Kai kurie vartotojai juokaudami užsiminė, kad šis viršūnių susitikimas rengiamas dėl sumažėjusio prekybos narkotikais trūkumo Kremliuje. Kiti siūlė Rusijos blaivybės draugijos vadovu paskirti buvusį šalies agresorės prezidentą Dmitrijų Medvedevą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)

Komentarai ()