„Čia viskas pradeda skraidyti.“ Garsus Z-kanalas skelbia košmarą fronte. Naikinama Rusijos armija  ()

Ukrainos gynybos pajėgos fronte sistemingai „ištaško“ Rusijos artileriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškis ir Z-karo korespondentas Andrejus Morozovas (Murzas) paskelbė naują pralaimėjimą pranašaujantį pareiškimą. Jis skundžiasi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos labai sėkmingai nukauna rusų artileriją fronte, o tai gresia gynybos žlugimu. 

Liūdną pranešimą Murzas paskelbė savo „Telegram“ kanale, praneša „Dialog.UA“.

Jo duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos nedidelėmis grupėmis eina į puolimus, taip atidengdamos Rusijos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ugnies pozicijas, taip pat vadavietes. Tuo pat metu į jas skrieja didelio tikslumo NATO ginklai.

„Štai čia viskas ir pradeda skraidyti. Kas stovi arti – tam atskrieja FPV (smogiamieji dronai – red.), kas toliau – HIMARS, o dabar dar ir... „Excalibur“, - pasakojo okupantas.

Jis pabrėžė, kad Ukrainos gynybos pajėgos elgiasi protingai, nebandydamos prasiveržti pro Rusijos gynybą su pėstininkais. Vietoj to jos „ištaško“ rusų artileriją, kontrolės punktus, bazes, sudarydamos sąlygas Rusijos gynybai žlugti. Ir jos tai daro gana sėkmingai.

 

Apskritai, pažymėjo Murzas, Ukrainos ginkluotosios pajėgos didina savo pajėgumus Vakarų pagalbos sąskaita, įgydama pranašumą prieš Rusijos armiją. Jis įsitikinęs, kad ukrainiečiai turi pakankamai rezervų ne tik pralaužti gynybą, bet ir vėliau vystyti puolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(2)
(127)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: