[ŽT] Netikėta žinia iš Bachmuto. „Kadyroviečiai“ prašo evakuacijos (Video)  ()

„Jiems labai patinka būti Rusijos Federacijos teritorijoje, kur jie jaučiasi šeimininkais. O čia jie turi kovoti ir mirti, o jiems tai jau labai nepatinka.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Achmat“ dalinio kovotojai buvo perkelti į Bachmuto kryptį, tačiau Ukrainos kovotojai greitai su jais susidoroja, padarydami didelių nuostolių. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras, 3-iosios puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas kalbėjo apie tai, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos kovoja su „kadyroviečiais“.

„Iš tiesų „Achmat“ daliniai buvo dislokuoti čia priešais mus, bet jie net nespėjo pasiekti fronto sąlyčio linijos, nes mes smogėme į juos ir jie patyrė rimtų nuostolių“, – sakė Žorinas.

Tačiau jis pažymėjo, kad kai kurios šių dalinių dalys ir toliau lieka prie Bachmuto, tačiau ne tiesiai fronto linijoje, o antroje linijoje arba gyvenvietėse, už pirmosios linijos. Tai netrukdo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms smogti jiems ir naikinti.

 

„Taigi jie yra čia, dirba neaktyviai, o tuo pačiu ir žūsta“, – sakė Žorinas.

Jis sakė, kad „kadyroviečiams“ čia visai nepatinka ir jie paprašė vadovybės perkelti juos kita kryptimi, kur būtų lengviau.

„Jiems labai patinka būti Rusijos Federacijos teritorijoje, kur jie jaučiasi šeimininkais. O čia jie turi kovoti ir mirti, o jiems tai jau labai nepatinka“, – pasakojo majoras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(4)
(178)

Komentarai ()

Susijusios žymos: