„Mes ruošiamės.“ Legionas „Rusijos laisvė“ skelbia rimtą perspėjimą  ()

Kai tik legiono „Rusijos laisvė“ vadovybė nuspręs dėl karinės operacijos Rusijos teritorijoje būtinybės, operacija bus vykdoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai interviu UNIAN sakė Rusijos opozicijos ir legiono „Rusijos laisvė“ patarėjas komunikacijos klausimais Aleksejus Baranovskis, pažymėdamas, kad Rusijos Federacijos piliečiai, kovojantys Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, ruošiasi nuversti Putino režimą.

Legionas „Rusijos laisvė“ garsiai apie save pranešė šių metų gegužę - birželio pradžioje su reidu Rusijos Federacijos teritorijoje, užėmęs pasienio kaimus Rusijos Federacijos Belgorodo srityje ir įsitraukdamas į mūšį su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis. Tačiau, pasak Baranovskio, dabar legionas padarė taktinę pauzę ir didina savo gretas.

Padarėme taktinę pauzę. Dabar pagrindinė užduotis – didinti savo gretas. Po kampanijų Rusijos Federacijos Belgorodo srityje buvo didžiulis bangavimas, atėjo daug prašymų iš norinčiųjų prisijungti prie legiono. Bet šių prašymų nagrinėjimas vyksta labai lėtai, nes tarp savanorių gali būti Rusijos specialiųjų tarnybų žmonių“, – sakė Baranovskis.

 

Jis pabrėžė, kad žmonės, pareiškę norą stoti į legiono gretas, yra kruopščiai tikrinami.

„Vyksta labai nuodugni pretendentų dokumentų patikra, tikrinama melo detektoriais, vyksta pokalbiai su psichologu. Svarbu, kad savanoriai būtų tikrai idėjiški ir motyvuoti. Kai tik legiono vadovybė nuspręs, kad laikas vykdyti karinę operaciją Rusijos teritorijoje, ji bus vykdoma.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(1)
(86)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: