Galinga kalba. Solovjovas paklausė. Ką jam atsako karys iš Donbaso (Video)  ()

Ukrainos karys atsakė Solovjovui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karys Jegoras Firsovas iš 109-osios Donecko teritorinės gynybos brigados atsakė į Kremliaus propagandisto Vladimiro Solovjovo klausimą.

Neseniai Solovjovas vienos iš savo propagandos laidų eteryje uždavė retorinį klausimą Ukrainos kariškiams apie tai, ką jie „pamiršo“ Donbase.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys jam atsakė, akcentuodamas, kad Donbasas yra jo maža tėvynė. Firsovas gimė ir užaugo Avdijivkoje, kurią dabar Rusijos kariuomenė naikina oro ir artilerijos smūgiais.

Dabar mano gimtąjį miestą šluoja nuo žemės paviršiaus rusų kariuomenė. Aš neturiu kur eiti. Tai jūs, užpuolikai, atėjote į mano namus ir sunaikinote mano gimtąjį miestą kartu su jo gyventojais. Mano, kaip žmogaus, čia gimusio ir užaugusio, pareiga yra ginti mano tėvynę nuo jūsų, atėjusių čia viską sugriauti. Jūs esate blogesni už nacius... Pažiūrėkit į Mariupolį, Bachmutą. Visiškai sulyginot juos su žeme. Atėjot ir sunaikinot net tuos pastatus, kurie atlaikė vokiečius prieš 80 metų. Už jūsų tik griuvėsiai, jūs tai vadinat „pagalba Donbasui“? Ne, tai ne pagalba! (...) Jūs nekenčiate Donbaso ir viską čia naikinate“, – sakė ukrainiečių karys.

 

Jis patikino, kad niekada nepaliks Donbaso, stovės iki paskutinio.

„Žinoma, mano atsakymo savo kanale neparodysi. Tu gali tik meluoti, bijai tiesos, nes tiesa ne jūsų pusėje... Mes esame savo žemėje. Todėl laimėsime. Šlovė Ukraina!“ -  pareiškė karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(1)
(218)

Komentarai ()

Susijusios žymos: