„Dabar Ukrainos nesustabdys niekas.“ Galingas Budanovo pareiškimas  ()

Budanovas įvertino Ukrainos kovingumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylas Budanovas kalbėjo apie Ukrainos kontrpuolimo eigą ir paaiškino, kad žygis yra sudėtingas.

Duodamas interviu bulgarų televizijai „bTV“ Budanovas sakė, kad kontrpuolimas vyksta sudėtingai, nes Rusija sugebėjo įrengti stacionarius, visiškai aprūpintus gynybos postus.

Svarbiausia, kad puolimas nesustoja, o tęsiasi. Mano nuomone, Bachmuto linijoje jis vyksta šiek tiek sparčiau nei pietuose, bet tai parodys laikas“, - pažymėjo Budanovas ir patikino, kad Ukraina sugebės išlaikyti atkovotą teritoriją ir judės toliau.

K. Budanovas taip pat pakomentavo tikimybę, kad Vakarai gali priversti Ukrainą nutraukti ugnį ir pradėti taikos derybas.

„Jei norite, galite imtis daugybės žingsnių, kurie gerokai apsunkins mūsų padėtį, bet jie negalės priversti Ukrainos žmonių, Ukrainos visuomenės sutikti su taika. Gali būti sukurtos dirbtinės sąlygos, kurioms esant aukų skaičius mūsų šalyje gerokai padidės, kaip ir problemos. Tai yra – mažiau amunicijos, mažiau paramos ekonomikai. Tai grynai technokratiniai dalykai, bet jie negali sustabdyti žmonių.

 

Dabar Ukrainos nesustabdys niekas“, - pareiškė K. Budanovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(4)
(122)

Komentarai ()

Susijusios žymos: