Neįtikėtinas posūkis. Situacija keičiasi žaibiškai. Propagandai kyla panika, ką daro Ukraina  (1)

Kremliaus propaganda smarkiai pakeitė retoriką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai nemaloniai nustebinęs Kremlių, Kyjivas atsakė į jo reikalavimus dėl grūdų susitarimo paskelbdamas Rusijos blokadą. Bepiločiai laivai su sprogmenimis apgadino du Rusijos laivus Juodojoje jūroje – karo laivą „Olenegorskij gorniak“ ir tanklaivį SIG, kuriuo Rusijos Federacija aprūpina savo karius degalais. Tuo pat metu Kyjivas paskelbė grėsmę keliems Rusijos Juodosios jūros uostams, taip suduodamas triuškinantį smūgį šalies agresorės eksportui.

Po to, kai Rusijos Federacijos laivai patyrė bepiločių lėktuvų smūgius Juodojoje jūroje, Kremliaus propaganda ėmė propaguoti Rusijos grįžimą prie grūdų sandorio.

Rusijos vyriausiasis propagandistas Vladimiras Solovjovas aktyviai ėmėsi siūlyti šį sprendimą. Matyt, tai ne jo iniciatyva, o nauja metodika, atsiųsta iš viršaus, praneša „Dialog.UA“.

„Solovjovas LIVE“ eteryje transliavo ekspertą, kuris visais įmanomais būdais gyrė susitarimą dėl grūdų. Jis patikino, kad dokumentas, pasirodo, labai palankus Rusijai.

Susitarimas dėl grūdų, deja, tikrai buvo būtinas, ir yra būtinas šiuo metu kaip mechanizmas, atsižvelgiant į tai, kad mūsų tradicinės galimybės eksportuoti turimus maisto produktus, pirmiausia grūdus, nutrūko... Susitarimas buvo logiškas mechanizmas mūsų interesams realizuoti kartu su mūsų priešininkų – Ukrainos – interesais. Taip jau nutinka! (...) Pats susitarimas nebuvo blogai parašytas. Tie, kurie jį rengė, padarė tai gerai“, - sakė rusų ekspertas Andrejus Baklanovas.

 

Rusijos Federacija galvoja apie būtinybę grįžti prie susitarimo. Kremlių stabdo tik tai, kad šis sprendimas bus dar vienas diktatoriaus V. Putino, kurio ultimatumai buvo ignoruojami, pažeminimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: