Rusai meta visą rezervą. Skelbiama karščiausia fronto vieta  ()

92-osios motorizuotosios brigados kovotojas Jurijus Fedorenko pranešė, kad priešas neketina atiduoti Bachmuto be kovos ir telkia ten kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas Bachmuto srityje tęsiasi ir kasdien gynybos pajėgoms pavyksta iš rusų iškovoti bent kelis šimtus metrų Ukrainos žemės, sakė Jurijus Fedorenko.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas pasidalino operatyvine informacija apie Bachmuto kryptį:

„Fronto segmente, kuriame vykdome užduotį, gynybos pajėgos palaiko smūgio ir puolimo operacijų dinamiką ir kasdien juda į priekį. Kiekvieną Ukrainos žemės metrą iškovoti yra sunku“.

92-osios atskirosios mechanizuotosios brigados nepilotuojamų aviacijos sistemų kuopos vadas Ivanas Sirko apibūdino įvykių Bachmuto srityje vaizdą:

„Priešui Bachmutas išlieka viena iš prioritetinių zonų. Todėl, siekdamas užkirsti kelią gynybos pajėgų įsiveržimui, priešas metė visą turimą rezervą“.

Tuo pat metu Jurijus Fedorenko kreipėsi į tuos, kurie mano, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas yra per lėtas, paaiškindamas specifiką dabartinėmis sąlygomis:

 

„Visi ukrainiečiai turi suprasti, ypač tie, kurie skundžiasi lėtu ginkluotųjų pajėgų judėjimu. Visos operacijos, kurios dabar vyksta mūšio lauke, yra apgalvotos ir aiškiai suplanuotos, o gynybos pajėgos mūšio lauke įgyvendinamos absoliučiai puikiai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: