„Jokios biografijos, nedirbo nė minutės, nebuvo vedęs, bet turi 6 vaikus.“ Skelbiamas pats blogiausias kandidatas į Rusijos prezidentus (Video)  ()

Kas galėtų tapti Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino įpėdiniu Rusijos Federacijoje - yra keletas versijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra keletas versijų, kas galėtų tapti Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino įpėdiniu Rusijos Federacijoje.  Tarp potencialių kandidatų yra Rusijos Tulos srities karinis vadas ir gubernatorius Aleksejus Diuminas, Rusijos vyriausybės vadovas Michailas Mišustinas ir Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo sūnus Dmitrijus.

„Kalbant apie Diuminą, pasakysiu, kad šį žmogų supa kažkokia absoliuti mitologija. Galima sakyti, kad  Rusijos prezidentu bus Betmenas. Kas iš viso matė šį Diuminą? Nemačiau nei vieno fakto, nei įrodymo, kad jis galėtų būti prezidentu. Mano nuomone, tai fiktyvi figūra“, – interviu Peteriui Zalmajevui kanalui „Utro fevralia“ kalbėjo politikos strategas ir rašytojas Michailas Šeitelmanas.

Kitas kandidatas į V. Putino kėdę – Rusijos vyriausybės vadovas Michailas Mišustinas.

„Mišustinas yra visiškai kitas reikalas, nes čia veikia konstitucija. Nužudyk Putiną šiandien ir Mišustinas eis prezidento pareigas. Kaip žinia, Rusijoje lengviausia išrinkti naują prezidentą, kuris šiuo metu eina pareigas. Yra keli paprasti būdai, kaip  Mišustinui tapti  prezidentui. Nežinau kokios ten jo pozicijos - kam jis naudingas, kam nenaudingas. Ukraina tikriausiai bus pasirengusi su juo derėtis. Bet tai būtų derybos dėl paliaubų, o ne derybos dėl taikos. Tai yra skirtumas. Derybos dėl karo pabaigos gali būti vedamos net ir su paęiu velniu, kaip kadaise sakė prezidentas Zelenskis. Tai yra, įskaitant ir su Mišustinu. Tačiau negalima normalizuoti šalių santykius su Mišustinu, nes jis yra karo nusikaltėlis“, – pažymėjo Šeitelmanas.

 

Yra ir trečias kandidatas, kurio vardas dažnai minimas žiniasklaidoje, tai yra Nikolajaus Patruševo sūnus - Dmitrijus. O jis, anot politikos stratego, yra blogiausias kandidatas į Rusijos Federacijos prezidentus, kokį tik galima sugalvoti.

 

„Dėl Patruševo sūnaus yra problemų. Bėda ta, kad jis kvailas – ir tai tikrai didelė problema. Mišustinas tikriausiai kažkur mokėsi, kažkaip moka kalbėti. O tie, kurie matė Patruševą, įsivaizduoju, kaip jie pasibaisėjo, kad tai galėtų būti kandidatas į Rusijos prezidentus. Yra toks terminas „neišrenkamas“. Kuris ir atrodo kaip žmogus, kuris yra neišrenkamas. Biografijos visai nėra, nedirbo nė minutės. Niekada nebuvo vedęs, bet turi 6 vaikus, tai yra prasčiausias kandidatas į Rusijos prezidentus, kokį tik galima sugalvoti“, – pridūrė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(3)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: