„Paslaptingi ženklai.“ Skelbiami netikėti faktai apie Budanovą (Video)  ()

Budanovas yra jauniausias Gynybos ministerijos žvalgybos vadovas Ukrainos istorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lux FM“ „YouTube“ kanale  įvardijo 10 įdomiausių faktų apie Ukrainos žvalgybos vadovą Kyrylo Budanovą, susijusių tiek su jo profesiniu, tiek su asmeniniu gyvenimu. Visų pirma, vedėja teigė, kad „The Washington Post“ kartą paskelbė medžiagą, kurioje buvo kalbama apie Budanovo dalyvavimą kažkokioje slaptoje operacijoje, po kurios jo gyvenimas kardinaliai pasikeitė.

Budanovas yra jauniausias Gynybos ministerijos žvalgybos vadovas Ukrainos istorijoje. Jie net sako, kad ne tik Ukrainoje, bet ir visame pasaulyje, nes niekam dar nėra pavykę užimti tokių svarbių pareigų būnant 34 metų. Dabar Budanovui 37-eri, vyras pačiame jėgų žydėjime.

Kitas neįprastas faktas: Kyrylo Budanovo nėra jokiuose socialiniuose tinkluose, todėl padėkos laiškus jam galima siųsti tik paštu GUR adresu.

„Nors, kas žino, gal „Ira manikiur 007“, kuri jus seka „Instagram“, yra visai ne Ira. Iš šių žvalgų galima tikėtis bet ko. Kartais jie būna ten, kur visai nesitiki“, – pastebėjo vedėja.

 

Be to, Kyrylo Budanovas dabar gyvena savo ofise. Tiesa, jo kabinetas šiek tiek neįprastas, nes iš ten neva visą parą skamba klasikinė muzika. Ir gyvena jis ne vienas, o su savo gyvūnais: kate, kanarėlėmis ir varle. Kažkas sako, kad visame tame slypi paslaptingi ženklai, bet mes galime tik spėlioti.

Kiti įdomūs faktai apie Budanovą yra skelbiami „Lux FM“ „YouTube“ kanale.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: