„Mes čia.“ Krokuvoje pasirodė paslaptingi „Wagner“ ženklai (Foto)  ()

Pasak Krokuvos miesto tarybos nario Lukaszo Vantucho, panašių situacijų jau yra buvę ir kituose Lenkijos miestuose. Policija šį įvykį jau tiria.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 10 d. Krokuvos miesto tarybos narys Łukaszas Vantuchas pranešė, kad įvairiose Krokuvos vietose pasirodė reklaminiai lipdukai, raginantys prisijungti prie „Wagner“. Jis paskelbė įrašą su aktualia informacija feisbuke.

Pagal paskelbtą informaciją toks lipdukas atsirado Vit Stvoš gatvėje, netoli automobilių stovėjimo aikštelės prie Armijos Krajovos muziejaus.

Socialiniuose tinkluose paskelbtoje žinutėje tarybos narys citavo ir pokalbį, iš kurio aiškėja, kad panašių situacijų jau yra buvę ir kituose Lenkijos miestuose.

Viename iš Krokuvos viešųjų tualetų užkljuotas lipdukas: „Mes čia. Prisijunk prie mūsų“. Be to, ant lipduko yra QR kodas, kurį nuskenavus patenkama į svetainę rusų kalba.

 

„Gazeta Krakowska“ susisiekė su Krokuvos vyriausiuoju policijos departamentu dėl komentarų, kad departamentas gavo du pranešimus šiuo atveju.

„Renkame įrodymus, fotografuojame lipdukus ir juos analizuosime. Daugiau ką nors pasakyti šiuo metu sunku, nes dar tik pirma diena“, – sakė s policijos budėtojas Bartolemy Izdebskis.

„Šiuo metu stengiamės išsiaiškinti šį klausimą. Šiuo metu negalime pateikti daugiau informacijos“, – rugpjūčio 11 d. pranešė Krokuvos savivaldybės policijos atstovė Anna Volak-Gromala.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()