[ŽT] Smūgis į Krymo tiltą! Kyla dūmų kalnas. Lekia pakrantės apsauga. Blokuojamas eismas (Video)  ()

Pasirodė informacija apie galimą rimtą tilto apgadinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ant užpuolikų pastatyto Krymo tilto, jungiančio okupuotą pusiasalį su Rusijos Federacijos teritorija, nuaidėjo sprogimai.

„Krymskij veter“ „Telegram“ kanalas praneša, kad eismas Krymo tiltu laikinai blokuojamas. Pasirodė informacija apie galimą rimtą tilto apgadinimą.

Soc. tinkle masiškai skelbiamos nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose matosi aplink tiltą kylantys tiršti dūmai. Rusijos „valdžia“ deklaruoja oro gynybos pajėgų darbą.

„Kerčės sąsiaurio teritorijoje oro gynybos pajėgos numušė dvi priešo raketas. Krymo tiltas nebuvo apgadintas. Išlikite ramūs ir pasitikėkite tik oficialiais informacijos šaltiniais“, – sakė Krymo gauleiteris Sergejus Aksionovas.

 

Atnaujinta (13:42): okupantai ir toliau tikina, kad situacija ant tilto yra kontroliuojama. Aksionovo patarėjas Olegas Kriučkovas tvirtina, kad dūmai aplink tiltą yra „specialiųjų tarnybų įrengta dūmų uždanga“, o ne „atvykimo“ pasekmės.

Vietos gyventojai praneša, kad prie Krymo tilto skubėjo pakrančių apsaugos valtys, ir skelbia vaizdo įrašą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(0)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: