Solovjovas užsiputojo ant „Mercedes-Benz“. Kas neįtiko propagandistui  ()

Pats Rusijos propagandistas taip pat yra prabangaus „Mercedes-Maybach“, kurio vertė – daugiau nei 200 000 USD savininkas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-16 Solovjovas užsiputojo ant „Mercedes-Benz“. Kas neįtiko propagandistui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas savo transliacijoje piktinosi „Mercedes-Benz“. Jis pasipiktino naujomis automobilių gamintojo sankcijomis Rusijos Federacijai. Savo programos eteryje jis grasino sužlugdyti Vokietijos automobilių milžiną.

Solovjovo pasipiktinimą sukėlė „Mercedes-Benz“ sprendimas Rusijos pardavėjus atjungti nuo patentuotos programinės įrangos, reikalingos automobilių remontui ir priežiūrai. Jis mano, kad dabar visi „Mercedes“ Rusijos Federacijoje iškart tapo „pavojingi vairuoti“.

Propagandistas primygtinai reikalauja kolektyvinio ieškinio prieš „Mercedes-Benz“, reikalaujant išpirkti visus automobilius, taip pat areštuoti visą koncerno turtą Rusijos Federacijos teritorijoje (nors „Mercedes“ pasitraukė iš Rusijos ir pardavė visą turtą).

Solovjovas koncerno „Mercedes-Benz“ vadovybę pavadino „nacių niekšais“ ir reikalavo juos sunaikinti. Jis taip pat mano, kad Vokietijos automobilių gamintojas tariamai „visiškai sugriovė savo reputaciją“ savo sprendimu išjungti programinę įrangą.

Pastebėtina, kad Solovjovui skirtingu metu priklausė skirtingi „Mercedes-Benz“ modeliai. Pagal įsilaužėlių gautą informaciją, dabar jo garaže stovi prabangus aukščiausios komplektacijos „Mercedes-Maybach S560 4Matic“, kurio vertė daugiau nei 200 000 dolerių. Anksčiau rusų propagandistui priklausė „Mercedes S600 W14“0 ir brangus „Mercedes R klasės“ mikroautobusas.

 

Pasitraukusi iš Rusijos rinkos, „Mercedes-Benz“ palaipsniui nutraukia savo paslaugas Rusijos Federacijos teritorijoje. Neseniai Vokietijos automobilių gigantas Rusijos vartotojams užblokavo savo „Mercedes me ID“ programą, leidžiančią nuotoliniu būdu valdyti daugybę automobilio funkcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(3)
(39)

Komentarai ()