Štai kodėl rusai gauna į kaulus. Z-kanalai paviešino silpniausią Rusijos armijos vietą  ()

Rusijos gynybos ministerija vis dažniau sulaukia kritikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerijai tiesiog trūksta vadų, galinčių vadovauti Putino kariuomenei priešakinėse Ukrainos linijose. Nemažai Rusijos karo tinklaraštininkų išreiškė nepasitenkinimą vidutinio lygio karininkais, kaltindami juos bereikalingų biurokratinių priemonių įvedimu fronte.

Be to, jie labai dažnai griežtai elgiasi su savo sužeistaisiais, duoda įsakymus, dėl kurių žūsta kariškiai, ir tuo pat metu nuolat dezinformuoja aukščiausią Rusijos karinę vadovybę. Karo studijų instituto analitikai išsakė pagrindines tezes apie padėtį Rusijos armijoje.

Yra žinoma, kad vienas iš vidutinio lygio pareigūnų nusprendė įvesti daugybę papildomų biurokratinių priemonių po to, kai fronto linijoje apsilankė Rusijos Federacijos oro gynybos ir priešraketinės gynybos vadas Andrejus Diominas. Įdomiausia, kad pats V. Putino generolas priešinosi bet kokiai biurokratijai fronte.

Nemažai Rusijos Federacijos karo korespondentų teigia, kad pyktis turėtų būti nukreiptas ne į karininkus, o į aukščiausią RF Gynybos ministerijos vadovybę, kuri tokius vadus skiria.

 

Gali būti, kad Rusijos gynybos ministerija laikosi sistemos, kai naujos kartos vidutinio lygio karininkai tiesiog neruošiami. Jiems lengviau į fronto liniją paskirti senus neefektyvius vadus. Vienas karo komisaras pareiškė, kad Rusijos gynybos ministerija mieliau skiria sau lojalius vadus į tas ar kitas pareigas. Kitas teigė, kad Rusijos Federacija nepašalins šios pavojingos problemos, nepadariusi reikšmingų pokyčių pačios Rusijos gynybos ministerijos gretose.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: