[ŽT] Z-kanalai praneša apie katastrofišką situaciją. Ukraina prasiveržė pro rusus  ()

Rusai praneša apie katastrofišką situaciją Urožainės rajone.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-21 [ŽT] Z-kanalai praneša apie katastrofišką situaciją. Ukraina prasiveržė pro rusus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai praneša apie kritinę situaciją Urožainės gyvenvietės rajone, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos daužo Rusijos kariuomenę, judančią į pietus iki Staromlynivkos. Sekmadienio rytą Rusijos visuomenė ir „Telegram“ kanalai pradėjo skelbti, kad padėtis Rusijos ginkluotosioms pajėgoms vienoje iš svarbiausių Rusijos gynybai gyvenviečių vystosi katastrofiškai nesėkmingai.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos, atlikusios parengiamąją operaciją, pradėjo sisteminius smūgius rusams visų rūšių ginklais ir artilerija. Urožainę visapusiškai kontroliuoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos, tačiau Ukrainos kariuomenė toliau veržiasi į pietus.

Tuo pat metu rusai nuolat mesdavo rezervus, stengdamiesi išlaikyti savo kontroliuojamas pozicijas. Tačiau išeikvojusi atsargas Rusija susvyravo ir ėmė trauktis, o užpuolikų aukos iš tikrųjų tapo beprasmiškos.

 

„Urožainės srityje padėtis šiek tiek kritiška“, – rašo Rusijos „Telegram“ kanalas DONTSTOPWAR, bandydamas tai padaryti subtiliai, per daug neišgąsdinant rusų tikrove.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos juda link Zavitne Bažania kaimo, pasklebė kitas Rusijos šaltinis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: