Sensacinga žinia. 100 balų Ukrainos žvalgybai. Skelbiamas neįtikėtinas įvykis (Video)  ()

Rusijos karinis sraigtasparnis Mi-8 nusileido vienoje iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių bazių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 Sensacinga žinia. 100 balų Ukrainos žvalgybai. Skelbiamas neįtikėtinas įvykis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinis sraigtasparnis Mi-8 nusileido vienoje iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių bazių. Tai pranešė portalo „Censor.Net“ vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas.

„Censor.Net šaltiniai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybėje patvirtina Rusijos tinklaraštininkų informaciją, kad prieš kurį laiką į vieną iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro bazių įskrido Rusijos kovinis sraigtasparnis Mi-8“, – rašė jis „Facebook“. Pažymima, kad sraigtasparnis yra visiškai nepažeistas ir kad po detalios įrangos apžiūros ir ištyrimo jį bus galima panaudoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms.

„Ukrainos Pravdos“ šaltiniai specialiosiose tarnybose teigia, kad tai įvyko po ilgalaikės specialiosios Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato operacijos.

Tai buvo speciali GUR operacija, kuri truko daugiau nei 6 mėnesius. Ukrainos žvalgyba į Ukrainą atsiviliojo Mi-8 AMTSh pilotą. Lėktuvas atliko skrydį tarp dviejų oro bazių ir gabeno dalis Su-27, Su -30 naikintuvams. Kartu su pilotu laive buvo du įgulos nariai, kurie nežinojo, kur iš tikrųjų skrenda sraigtasparnis“, – rašo laikraštis.

 

Teigiama, kad Mi-8 nusileido viename iš Charkivo srities aerodromų.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas teletono eteryje patvirtino, kad toks įvykis iš tiesų įvyko, tačiau detalių nepasakojo.

„Bus oficiali informacija. Preliminariai, taip, tokia informacija yra. Reikia šiek tiek palaukti. Vyksta darbai, taip pat ir su ekipažu. Viskas gerai, naujienų bus“, – sakė jis.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: