Kažkas nutiko. Skelbiama apie 15 Rusijos generolų dingimą  ()

Po nesėkmingo Prigožino maišto Rusijoje kažkokiu keistu būdu dingo apie 15 generolų, pranešė Igoris Jakovenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Prigožino sukilimo Rusijos Federacijoje pastebėta daug dingusių generolų (apie 15 žmonių), tarp jų generolas Surovikinas, gynybos viceministras Jevkurovas ir generalinio štabo viršininko pavaduotojas Aleksejevas. Dauguma jų kažkur dingo, o du aukšto rango generolai atsidūrė kitame pasaulyje. Kremliuje vyksta klanų kova, nusinešanti žmonių gyvybes.

Apie tai Rusijos opozicijos žurnalistas, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko kalbėjo interviu su Natalija Vlaščenka.

„Bet iš esmės Putinas, nepaisant to, kad jis labai nusilpęs ir praradęs daugelio procesų kontrolę, vis dar sugeba išlaikyti užsitęsusio karo kursą. Žinoma, bus bandymų eskaluoti, bet jis to tiesiog nedaro. Neturi tam išteklių“, – pažymėjo ekspertas. 

 

Rusijos Federacijoje nėra struktūrų, kurios leistų totalizuotąją mobilizaciją. Putinas mielai pakeltų karą į kitą lygį, bet jis to padaryti negali.

Jakovenko taip pat pažymėjo, kad šiuolaikinės Rusijos struktūra labai skiriasi nuo stalininės SSRS. Putino režimas tiesiog neturi jokių galimybių kariauti taip, kaip tai darė Stalinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: