Neįtikėtini kadrai. Putinas viešai apdovanoja savo „antrininką“ (Foto)  ()

Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas nebeslepia savo antrininkų. Rusijos prezidentas viešai apdovanojo kariškį, savo išvaizda labai panašų į Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįtikėtini kadrai. Putinas viešai apdovanoja savo „antrininką“.

Incidentas įvyko rugpjūčio 23 dieną Kurske, kur Putinas atvyko švęsti Kursko mūšio 80-ųjų metinių, o lėktuvas su Jevgenijumi Prigožinu sudužo Tverės srityje, rašo „24“ kanalas.

Būtent Kurske Putinas apdovanojo savo tariamą „antrininką“.

Į tai atkreipė dėmesį Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis. Jis paskelbė nuotraukas iš apdovanojimų.

Kremliaus diktatoriaus apdovanotas kariškis yra vizualiai labai panašus į Putiną. Visų pirma, jie turi panašius veido bruožus: abu turi tipišką FSB pareigūno išvaizdą. Be to, Putinas ir kariškis yra maždaug tokio paties ūgio.

Nuotraukose gali būti Rusijos nacionalinės gvardijos vyriausiasis vadas Viktoras Zolotovas. Galbūt būtent jam patikėta pareiga būti Putino antrininku.

 

Atkreipkite dėmesį, kad Putinas padarė gana įdomų pareiškimą Kurske. Jis nusprendė įteikti apdovanojimus okupantams už tariamai „išskirtinį didvyriškumą“. Kartu jis pareiškė, kad apdovanoti okupantai kovojo su pranašesniu priešu.

Šis teiginys netelpa į Kremliaus propagandos naratyvus, nes anksčiau pats Putinas buvo įsitikinęs, kad Ukraina tariamai „pametė visą techniką“ ir „nėra kontrpuolimo“. Todėl galima daryti prielaidą, kad scenoje buvo du Putino antrininkai, iš kurių vienas nesilaikė tikrojo Putino pareiškimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(4)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: