[ŽT] „Tai naujo lygio ir naujo laiko karas.“ Skelbia atkirtį Vakarų sofos ekspertams  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras „pastatė į vietą“ Vakarų ekspertus, kurie kritikuoja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina dabar yra naujo lygio kare, o Vakaruose ekspertai net neįsivaizduoja, kas iš tikrųjų vyksta Ukrainos teritorijoje, sako 3-iosios šturmo brigados vado pavaduotojas majoras Maksimas Žorinas. „Taigi - tai yra Vakarų lygio sofos ekspertai. Visi šie komentatoriai, visi šie ekspertai su savo nuomonėmis net neįsivaizduoja, kas iš tikrųjų vyksta mūsų žemėje. Dar daugiau, pasakysiu jums, kad iki šiol net dauguma Vakarų šalių kariškių nematė ir neįsivaizduoja, kas čia vyksta“, - sakė jis.

Pasak karininko, „mes tikrai turime daug ko iš jų pasimokyti, tačiau šiandien aplinkybės susiklostė taip, kad jie turi daug ko pasimokyti iš mūsų“.

„Ir iš tikrųjų daugelis iš jų tai supranta, daugelis iš jų bando pasimokyti iš mūsų patirties, daugelis iš jų bando pradėti gilintis į tai, kas vyksta, nes mato, kad tai yra naujo lygio karas, tai yra naujo laiko karas. Dauguma šių šalių nėra pasirengusios šiam karui. Ir galiu tvirtai pasakyti, kad dauguma Europos šalių šio karo tiesiog nepaneštų, karo, kurį mes nešame dabar. Taigi visos jų nuomonės, ... vertinimai – aš į juos nežiūriu rimtai“, - pridūrė M. Žorinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: