„Gali būti katastrofiškas scenarijus.“ Podoliakas skelbia, kas nutiko  (1)

Padėtis fronte artėja prie dar vieno lūžio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas netrukus duos didelių rezultatų. Rusijos gynybos linijos pietiniame fronte pradės byrėti, ir Kremlius tai supranta.

Tai socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad gynybos pajėgų žygis tęsiasi, nepaisant nuolatinių Kremliaus pareiškimų apie „užstrigusį“ kontrpuolimą. Ukrainos ginkluotosios pajėgos nuolat artėja prie Tokmako, kurį išlaisvinus Rusijos Federacijos okupacinė grupuotė atsidurs baisioje padėtyje: visas vadinamasis „sausumos koridorius į Krymą“ atsidurs Ukrainos kariuomenės ugnies kontrolėje, dėl to V. Putino armijos aprūpinimas pietiniame fronte bus beveik sustabdytas. Rusai nebegalės išlaikyti Ukrainos pietų.

„Statymai jau dabar aiškūs: ant kortos pastatytos visos Rusijos tiekimo linijos, įskaitant geležinkelio linijas. Tai reiškia tik viena: Rusijos armija atsidūrė ties riba galutinai prarasti savo strategines pozicijas“, - rašė Podoliakas.

 

Jis perspėjo, kad Maskva, siekdama užkirsti kelią katastrofiško scenarijaus sau pačiai, ims dvigubai griežčiau reikalauti paliaubų ir Vakarų ginklų tiekimo Ukrainai sustabdymo, taip pat ir per savo agentus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(2)
(80)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: