„Niekas negali suprasti, kas nutiko.“ Šiurpi žinia Kryme. Kažkas išžudė daugybę rusų  (2)

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų kariai žuvo miegodami viename iš karinių dalinių netoli Jevpatorijos, praneša Rusijos žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Kryme viename iš karinių dalinių buvo rasti žuvę 14 rusų karių. Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Kremlevskaya Tabakerka“, remdamasis savo šaltiniais Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generaliniame štabe ir Krymo „vyriausybėje“.

Įtariama, kad incidentas įvyko Jevpatorijoje.

„Šaltinių teigimu, kariai žuvo miegodami – kai kuriuos nepažįstami diversantai nužudė smūgiais į širdį, daliai perrėžė gerklę. Kaip nusikaltėliai apėjo apsaugą ir pateko į kareivines, kol kas niekas negali suprasti. Yra pagrindo manyti, kad naują nusikaltimą įvykdė tie patys diversantai, kaip ir Sevastopolyje. Jų paieška vyksta“, – rašoma pranešime.

Visuomenė pažymi, kad prieš pat neeilinį incidentą Kryme netoli Jevpatorijos įvyko mūšis su diversantais, išsilaipinusiais Tarchankuto kyšulyje.

„Šaltiniai negali tiksliai pasakyti, ar dalis diversantų galėjo likti pusiasalyje ir įvykdyti mūsų karių nužudymą kareivinėse“.

Anksčiau „Kremlevskaja Tabakerka“ teigė, kad panašus nusikaltimas buvo įvykdytas Sevastopolyje liepos 28-osios naktį. Tada kareivinėse esą žuvo 9 kariai. Jie, kaip ir kariškiai prie Jevpatorijos, buvo nužudyti miego metu.

 

Okupantai mano, kad Ukrainos diversantai žudo rusus Kryme. Pagal kitą versiją, žuvusiems kariams buvo keršijama už kokį nors įžeidimą ar buitinį konfliktą, tačiau ši versija okupantams kelia abejonių, nes, anot jų, „nusikaltėliai pasielgė pernelyg profesionaliai ir šaltakraujiškai“.

Visi žuvusieji buvo iš skirtingų Rusijos regionų. Jų kūnai buvo slapta išsiųsti namo iš Sevastopolio į regionus nuo Sankt Peterburgo iki Krasnodaro krašto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(265)
(6)
(259)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)