Šiurpinanti žinia. „Grįžę namo nusipjovė savo dešinės rankos pirštus...“  ()

Rusai pasiruošę nusipjauti savo galūnes, kad tik nereikėtų eiti į karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo belaisvis Romanas Chvostovas sakė, kad per savaitę Ukrainoje suprato, jog Rusijos Federacija daro klaidą.

„Esu čia penkias dienas ir suprantu, kad klydome. Aš tau sakau, aš nenorėjau karo. Aš myliu savo tėvynę, bet dabar mes jai nerūpime. Nesuprantu, kam reikalingas karas. Žmonės miršta – tai tikras genocidas, tik tautos naikinimas ir nieko daugiau. Čia atvykęs jau supranti, kas vyksta, kas su kuo kariauja. O kai sėdi namuose ir žiūri televizorių, nieko nežinai“, – sakė rusų karys.

Tačiau okupantas ramiai ilsėjosi okupuotame Kryme, nes jam „nebuvo skirtumo, kieno jis – ukrainiečių ar rusų“.

„Ir ten jie įlindo į ne į savo teritoriją, ir tai nėra gerai“, – pridūrė Chvostovas.

Anot jo, kai kurie rusų kariai, grįžę namo iš fronto, nusipjovė pirštus, nes nebenorėjo kariauti.

„O jei grįšime į Rusiją, mūsų vyriausybė arba FSB išklausys mus ir išsiųs atgal. Tą žinau tikrai, nes kai kurie mobilizuoti vaikinai, grįžę namo, nusipjovė dešinės rankos pirštus, kad jų niekur daugiau neišvežtų. Todėl arba save žaloji, arba eini mirti, ir viskas. Nes niekas tavęs taip ir nepaliks ramybėje“, – aiškino rusas.

 

Jis taip pat planavo grįžęs nusipjauti kai kuriuos pirštus. Chvostovas pažymėjo, kad Rusijos Federacijoje turi „padorią profesiją, gerą reputaciją“, todėl net neturėdamas dviejų pirštų galės susirasti darbą.

„Mano kolegos gavo šaukimus ir dabar slapstosi nuo mobilizacijos, išsibarstę nežinomose vietose. Juk aš taip pat buvau Krasnodare, o ne Taganroge, kur esu registruotas karių registracijos ir įdarbinimo tarnyboje“, – reziumavo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: