„Tai - žlugimas.“ Budanovas skelbia netikėtus įvykius Kremliuje  ()

Rusijos valdžioje karą Ukrainoje palaiko tik vienetai. Daugelis supranta, kad jį reikia kuo greičiau užbaigti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai naujame interviu papasakojo Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas K. Budanovas. „Tarp tų, kurie tikrai priima sprendimus, tiesiogiai pasisakančių už karą liko tik keli. Visi supranta, kad tai yra žlugimas. Ir kuo greičiau tai baigsis, tuo geriau“, – sakė jis.

Budanovas pažymėjo, kad viskas, pradedant „Wagner“ maištu birželį ir tęsiant įvykiais po jo, akivaizdžiai nepasitarnauja Rusijos valdžiai. Anot jo, Rusijos prezidento Vladimiro Putino pozicijų nesutvirtino ir tai, kad buvo pašalinti tokie generolai kaip Sergejus Surovikinas ir kiti.

„Tai, kad jie yra eliminuojami arba, kaip nutiko Teplinskiui, juos bandoma pašalinti dėl kabinetinių karų, tikrai nėra pliusas Rusijos Federacijai. Pripažinkime: tai naudinga mums. Tai, kad vadas, pasakęs tiesą apie tikrąją Rusijos ginkluotųjų pajėgų padėtį kare, išvyko vadovauti „karių grupei Sirijoje“, na... Galima tik pagirti. Mums tai - nuostabu“, – sakė Budanovas.

 

Bet jei tiek žmonių yra nepatenkinti karu Ukrainoje, kodėl Putinas nepašalinamas? Kodėl Ukraina nepasiekia tų žmonių, kurie nėra patenkinti karu ir padėtimi, ir jiems nepadeda?  „Reikia pagalvoti apie visus žingsnius. Kas mums naudingiau – nužudyti jį ar leisti jam pribaigti Rusijos Federaciją iki galo? O kas bus, jei bandymas nepavyks ir kokias pasekmes tai atneš? Šių veiksnių derinys yra tai, ką matote dabar“, – aiškino Budanovas.

(176)
(5)
(171)

Komentarai ()

Susijusios žymos: