„Ji yra Nr.1. Be jos Rusija žlugtų.“ Svarbiausias žmogus Putino aplinkoje  ()

„Net pats karingiausias žmogus, atėjęs į valdžią, sustabdytų karą ir apkaltintų Putiną visomis nuodėmėmis. Bet, deja, šiandien tam niekas neturi politinės valios.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiro Putino aplinkoje yra du stiprūs žaidėjai. Šiandien jie saugo Rusijos ekonomiką nuo greito žlugimo.

Elvira Nabiullina ir Antonas Siluanovas ypač svarbūs žmonės Putino galiai išlaikyti. Apie tai „24 kanalui“ pasakojo Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko ir pridūrė, kad Kremliaus diktatorius supranta situaciją, todėl itin rūpinasi dviem savo šalininkais.

Putino galios ekonominis blokas

Elvira Nabiullina laikoma viena stipriausių Putino padėjėjų, padedančių jam išlikti valdžioje. Be jos ir Antono Siluanovo Rusijos ekonomika žlugtų akimirksniu.

Nabiullina tikrai yra numeris vienas. Šiandien ji, kaip ir Heraklis, laiko mirštančius Rusijos finansus“, - tvirtino Jakovenko.

Kalbant apie kitus Putino aplinkos žmones, tarp jų yra nemažai tokių, kurie netyčia, bet padeda Ukrainai. Kalbama apie Sergejų Šoigu, kuris savo veiksmais padeda Ukrainai.

„Šoigu reikia branginti kaip akies obuolį, nes jis yra labai vertingas kadras Ukrainai. Niekas iš Putino aplinkos nedaro tiek daug dėl Ukrainos", – pabrėžė Rusijos opozicijos žurnalistas.

Putinu reikia atsikratyti

Šiandien Nabiullinos ir Siluanovo kritikai ir visi, kurie tiki, kad juos reikia kuo nors pakeisti, žaidžia Ukrainos naudai. Pavyzdžiui, Michailas Deliaginas ir Michailas Chazinas. Jei šie žmonės vadovaus Rusijos ekonomikai, jos jau niekas neišgelbės.

 

„Deliaginas ir Chazinas yra žmonės, laikantys save ekonomistais. Bet jei, pavyzdžiui, mėnesį jie būtų vadovavę ekonominiam blokui, Rusijos ekonomikos niekas nebūtų išgelbėjęs, ji būtų iš karto žlugusi“, – pabrėžė Rusijos opozicijos žurnalistas.

Vienintelis būdas užbaigti karą – tai tiesioginis Putino nušalinimas nuo valdžios, nes bet kuris jo įpėdinis aiškiai supras, kad karas prieš Ukrainą turi būti sustabdytas.

„Net pats karingiausias žmogus, atėjęs į valdžią, sustabdytų karą ir apkaltintų Putiną visomis nuodėmėmis. Bet, deja, šiandien tam niekas neturi politinės valios“, – reziumavo Igoris Jakovenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(4)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: