„Jie prasiveržė!“ Nušluoti minų laukai. Puolamas Novodoneckas. „Lauko vadas“ skelbia košmarą  ()

Ukrainos gynybos pajėgos drasko Rusijos gynybą Zaporižios kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas guodžiasi pasakomis apie Ukrainos kontrpuolimo nesėkmę, Rusijos ginkluotųjų pajėgų gynyba Zaporižios kryptimi ėmė trūkinėti.

DLR „lauko vadas“ Oleksandras Chodakovskis skundžiasi nauju Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržiu. Nušluoti minų laukai. Gali būti užimta nauja gyvenvietė.

„Jie prasiveržė! Priešas sugebėjo nustumti mūsų dalinius“, – rašė okupantų bendrininkas.

Tikriausiai kalbame apie fronto sektorių Novodoneckės ir Novomajorskės srityje. Pastarosiomis dienomis Chodakovskis kasdien skundžiasi itin dideliu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aktyvumu būtent ten.

Ankstų rugsėjo 5-osios rytą Chodakovskis rašė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šturmavo Novodoneckę. Jau apie 17 valandą jis pripažino, kad operacija pavyko. Jis taip pat tikino, kad per proveržį Ukrainos ginkluotosios pajėgos neva patyrė nuostolių, tačiau pripažino neturintis šios informacijos patvirtinimo.

 

Chodakovskis taip pat tikina, kad Ukraina šioje srityje ketina mesti į mūšį 38-ąją Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos brigadą.

Pasak Chodakovskio, Ukrainos karių ugnies aktyvumas šioje srityje yra toks didelis, kad iš Rusijos minų laukų beveik nieko neliko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(1)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: