„Bent 3 dienos, ir jie bus nušluoti...“ Ždanovas atskleidė paslaptį, kodėl Ukraina nesunaikina „Iskander“ (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas sakė, kas trukdo Ukrainos gynybos pajėgoms sustabdyti Rusijos terorą pasienio zonose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klausimas susidėjo iš dviejų dalių, o Olegas Ždanovas pirmiausia atsakė į pirmąją, sakydamas, jog sunaikinti Rusijos lėktuvus yra labai sunku, nes jie atlieka užduotį ir tuoj pat išskrenda.

Po to karo ekspertas taip pat paaiškino, kas trukdo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms išspręsti problemą su Rusijos „Iskander“, terorizuojančiomis civilius Ukrainos gyventojus. 

Rusija neslepia vykdanti raketų „Iskander-M“ atakas prieš Ukrainą ne tik iš savo teritorijos, bet ir iš Baltarusijos.

Karo ekspertas paaiškino, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos niekaip negali išspręsti šios problemos: „Kalbant apie „Iskander“, aš jums pateiksiu kitą, kaip alternatyvų, klausimą: matote, kad rusai negali sunaikinti mūsų oro gynybos sistemų. Kodėl, kaip manote? Nes jos mobilios ir nuolat keičia savo vietą.“

Tada ekspertas išsamiai papasakojo apie „Iskander-M“ veikimo ypatumus, kurie apsunkina jų pašalinimo užduotį Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms:

 

„Iskander“ yra mobilus kompleksas. Jis gali kur nors pasislėpti, o tada pajuda, vėliau pakraunamas raketa, vyksta į paleidimo poziciją (niekas nežino, kur yra paleidimo zona), paleidžia ir išvažiuoja. Į juos pataikyti labai sunku. Būtina, kad dirbtinis intelektas arba žmogaus intelektas galėtų sekti ir patvirtinti, kur jie yra. Jie ilgai nestovi vienoje vietoje. Nėra taip, kad jis stovėjo miške tris dienas. Jei „Iskander“ stovės vienoje vietoje tris dienas, tada mes jį ten sunaikinsime“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(11)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: