„Labai nerimą keliančios žinios.“ Į karą gali atvykti Rusijos sąjungininkų kariuomenės (Video)  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Petro Černikas sakė, kad į Ukrainą kovoti gali atvykti Rusijos sąjungininkų kariuomenės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

P. Černikas perspėjo ukrainiečius apie naują V. Putino sąjungininkų grėsmę: „Labai nerimą keliančios žinios.“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas sakė, kad, remiantis gandais, Kuba gali nuspręsti išsiųsti savo piliečius į karą Ukrainoje.

Be Kubos, Rusija turi dar keletą sąjungininkų, kurie ją atvirai remia ir tiekia ginklus bei amuniciją. Petro Černiko interviu galima žiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas Rusijos karinio-pramoninio komplekso pajėgumus apibūdino skaičiais: „Sumenkinčiau teiginį, kad korėjiečiai duos Rusijai tiek amunicijos, kad padėtų V. Putinui laimėti karą. Pati Rusija kas mėnesį pagamina 125 tūkst. sviedinių. Pasaulyje niekas kitas tiek negali. Amerikiečiai per mėnesį pagamina 26-28 tūkst., o jei iki rudens vidurio pasieks 50 tūkst., tai bus labai gerai.“

Tada Petro Černikas pakomentavo V. Putino susitikimo su Šiaurės Korėjos vadovu rezultatus: „Kita svarbi detalė: Kim Jong-unas negalėjo žaisti vienas be Xi Jinpingo leidimo, o Xi Jinpingas leido jam žengti tokį žingsnį. Kodėl jis tai daro? Tai kutena JAV nervus, nes tarp Amerikos ir Kinijos susikaupė daug rimtų problemų, reikia sėsti prie derybų stalo ir jas išspręsti.“

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas pasidalijo informacija apie naują grėsmę, kuri gali iškilti virš Ukrainos: „Labai nerimą kelianti strateginė žinia: galutinai nubrėžta blogio ašis – Rusija, Šiaurės Korėja, Kinija, Iranas, Sirija ir galbūt dabar ten bus įtraukta ir Kuba.

„Jie skleidžia informaciją, kad kubiečių savanoriams bus leista dalyvauti kare Ukrainoje. Mes stebime ir suprantame, kad visgi Šiaurės Atlanto erdvė, jos jungtinė karinė ir ekonominė galia yra stipresnė net už Kiniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(6)
(6)

Komentarai (1)