„Tai bus košmaras. Kauksime naktimis iš siaubo, kai sužinosime šito baisaus karo paslaptis“ (Video)  ()

„Siūlau pasirašyti kapituliacijos aktą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialinio tinklo „X“ vartotojas savo @Heroiam_Slava paskyroje publikuoja vaizdo įrašą, kuriame rusas siunčia žinutę rusams.

Pasiduoti? Mes negalime pasiduoti.

Paaiškinkite man, kaip mes galime pasiduoti, jei nebuvome užpulti? Jei Rusijos teritorijoje nėra nė vieno Ukrainos kareivio?

Siūlau pasirašyti kapituliacijos aktą ir laukti, kol Ukraina pasakys:

„Jūs, vaikinai, esate skolingi mums trilijoną dolerių. Jūs padarėte mums tiek daug žalos, ir dabar turite už tai sumokėti. Putinas sunaikino ne tik 30 metų, bet ir gerą ateinantį mūsų vaikų gyvenimo šimtmetį, nes mes, jie ir gal net mūsų anūkai mokės kompensacijas už viską, ką jūs padarėte.“

Mes okupavome 18 procentų Ukrainos ir tuos 18 procentų užliejome bombomis, minų sviediniais, lavonais, apkasais.

Viską iškasėme. Sugriovėme jų miestus ir kaimus. Privertėme aštuonis milijonus vyrų bei moterų palikti savo namus. Jie išvyko su giliomis psichologinėmis traumomis, už kurias turėsime sumokėti mes. Pabėgėliai iš Ukrainos bijo fejerverkų. Jie bijo lėktuvų.

Kuo ilgiau tęsime šį kvailą beprasmišką karą, tuo didesnę naštą užkrausime savo vaikams. Šioje situacijoje nieko negalime padaryti.

Iš tikrųjų ši karinė operacija mums suteikė apie 10 procentų papildomos Ukrainos teritorijos. Bet mes negalėsime pajudėti nė kilometro toliau, žinote? Mes negalime pasiekti Slovjansko jau 500 dienų.

Nesakau, kad noriu, jog pasiektume Slovjanską. Tai beprotiška. Noriu, kad dabar mes tiesiog sudėtume visus turimus ginklus ir pabėgtume palikdami minimalius nuostolius. Tai būtų idealu, nes nėra kitos išeities.

Putinas bijo. Jei pralaimės šį karą, jis bus teisiamas, jam bus įvykdyta mirties bausmė, viskas bus atimta iš jo vaikų, ir tai bus didelė gėda.

 

Iš esmės Putinas taps dvidešimt pirmo amžiaus Hitleriu. Tas pats memas, kuriuo Hitleris buvo dvidešimtame amžiuje. Jis mus išdavė, apgavo. Ir geriausia, ką dabar galime padaryti, tai tyliai ir greitai pabėgti iš Ukrainos.

Bet, deja, nėra žmogaus, kuris galėtų visa tai suorganizuoti. Taigi, siūlau kapituliuoti. Tai pasirinkimas, kuris išgelbės mūsų gyvybes. Jei žiūrėsite šį vaizdo įrašą 2026 m., suprasite, kad aš buvau teisus 2023 m. Dabar jūs apie mane galvojate: išdavikas, jis griauna moralę ir t.t.

Bet kai Putinas mirs, ir jis mirs, seneliui, beje, 70 metų, visas šis karas subyrės. Ir mes kauksime naktimis iš siaubo, kai sužinosime šito baisaus karo paslaptis.

Tai bus košmaras. Tik pažiūrėkite į Vokietiją. Mes pasielgėme taip pat. Mes tiesiog kartojame visą nacistinės Vokietijos istoriją.

 

Viskas. Ar jūs supratote?

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(492)
(12)
(480)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: