[ŽT] Rusai susimovė juodai. Bus apkaltinta Ukraina. Skelbiama, ką susprogdino per klaidą (Video)  ()

Planavo smogti aviacijos bomba dešiniajame Dniepro krante.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai, valdantys dalį Chersono srities, planavo smogti aviacijos bomba dešiniajame Dniepro krante, kontroliuojamame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, tačiau aviacijos sviedinys nukrito ant kairiojo kranto ir nusileido gyvenamajame rajone Nova Kachovkos, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Kaip spaudai sakė tremtyje esantis Nova Kachovkos miesto meras Vladimiras Kovalenko, vietos gyventojai pamatė, kad daugiabutį sunaikinusi bomba buvo paleista iš Rusijos lėktuvo.

Po tokios „nesėkmės“ rusų okupantai atitvėrė kvartalą, kuriame „nutūpė“ aviacinė bomba ir dabar vaikšto iš buto į butą, vertina pasekmes.

 

Natūralu, kad rusai neprisipažįsta, kad tai jų bomba pataikė į daugiabutį. Vietoj to jie pateikia kaltinimus Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Beje, šalia miesto yra Kachovskos hidroelektrinė, kurios užtvanką Rusijos kariškiai susprogdino prieš kelis mėnesius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(6)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: