[ŽT] N-18! Beprotybė. Aplinkinių reakcija šokiruoja. Ką padaro Rusijos sunkvežimis Luhanske (N-18 Video)  (1)

Šokiruojanti gyvenimo rusų okupacijoje realybe. Rusų karių sunkvežimis tiesiog pervažiavo žmogų ir niekas dėl to net nekrustelėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupacijos sąlygomis gyvenę žmonės teigia, kad sunku net ir apibūdinti bukumą, kurį sukelia rusų priespauda. Žmonės stengiasi negalvoti apie ateitį, bando neprisiminti praeities. Jei negali kovoti su okupantais, stengiasi net nematyti jų žiaurumų. Tokie psichologiniai užsidarymo mechanizmai buvo stebimi visų konfliktų metu.

Štai Luhanske rugsėjo 12 dieną rusų karių sunkvežimis, greičiausiai vežantis degalus, suvažinėjo perėja ėjusią moterį. Ir kas vyko toliau? Na, nieko. Šalia ėję žmonės, kurie matė nelaimę, nuskubėjo savais keliais. Viena moteris griebėsi už galvos, bet tuo pačiu žingsniu nuėjo tolyn. Sunkvežimis, kuris pražudė perėja ėjusią moterį, žinoma, nesustojo.

N-18. Vaizdo įrašas gali šokiruoti:

 

Nesustojo ir automobiliai. Viskas vyko įprastai. Tai - Rusijos okupacijos efektas. Žmonės teigia, kad rusų kariai nesilaiko eismo taisyklių. Sustoję ir ėmę fiksuoti incidentą jie gali patys tapti rusų karių taikiniais.

Po kiek laiko vietoje pasirodė rusų kariai, jie užtvėrė teritoriją ir išvežė moters kūną. „Aišku, apie tai nerašė nei vienas karo korespondentas, kuris aimanavo, kaip Ukraina siaubingai kankino Donbasą 8 metus. Šios merginos niekas nesigaili, rusų karys ją nužudė“, – rašė ukrainiečių tinklaraštininkas Denisas Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(21)
(23)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: