„Kadyrovas mirė.“ Kremlius kelia sraigtasparnius. Renkasi čečėnų elitas (Video)  (8)

„Vienas po kito į pagrindinę Kremliaus ligoninę važiuoja brangūs automobiliai.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-17 „Kadyrovas mirė.“ Kremlius kelia sraigtasparnius. Renkasi čečėnų elitas (Video)  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas tikriausiai mirė po energingo rytinio bėgiojimo, kurį rugsėjo 17-osios rytą paskelbė jo spaudos tarnyba bandydama visus apgauti, sklindant gandams, kad jis ištiktas komos.

Čečėnijos opozicijos lyderis Abubakaras Jangulbajevas per „Telegram“ kanalą paskelbė apie Kadyrovo mirtį. „Kadyrovas mirė“, – sakoma Jangulbajevo pranešime.

Šių naujienų fone Kremlius pakėlė sraigtasparnius. Į Kadyrovo ligoninę atvyksta čečėnų elito automobilių kolonos, praneša „VČK-OGPU“ „Telegram“ kanalas.

„Iš Kremliaus Vnukovo link vienas po kito pakilo du sraigtasparniai“, – rašoma pranešime.

Prie Maskvos centrinės klinikinės ligoninės taip pat yra keista situacija. Kadyrovo „draugai“ ten atvažiuoja brangiais automobiliais: vos per valandą ten buvo pastebėtas „Maybach“, „Porsche Cayenne“, keturi „Gelendvagen“, du BMW ir t.t.

 

„Vienas po kito į pagrindinę Kremliaus ligoninę važiuoja brangūs automobiliai arba su Čečėnijos, arba su kitų regionų numeriais, bet su Čečėnijos gyventojais salone“, – pažymima projekte.

Čečėnų elitas į Centrinės klinikinės ligoninės pastatą įleidžiamas be patikrinimo, o kiti lankytojai yra kruopščiai tikrinami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(374)
(29)
(345)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: