Nuostoliai kolosalūs. Sudaužyta desanto divizijos vadavietė. Netikėti įvykiai Chersone (Video)  ()

Ukrainos kariuomenė užpuolė rusų okupantų vadavietę Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 19 dieną Ukrainos kariuomenė užpuolė rusų okupantų vadavietę Chersono srityje. Nukentėjo 7-osios oro desantininkų divizijos štabas, kuriame atakos metu buvo vykdomas kasdienis planavimas.

Žuvo daug rusų karininkų, nuostolių mastai kruopščiai slepiami. Apie tai remdamasis šaltiniais pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“.

„VČK-OGPU“ šaltinis pranešė, kad šiandien buvo užpultas 7-osios oro desantininkų divizijos štabas netoli Chersono. Teigiama, kad nuo tikslinio smūgio į vadavietę žuvo daug karininkų, tikslus aukų skaičius yra kruopščiai slepiamas. Apšaudymo metu desantininkai planavo kasdieninius karinius reikalus“, – rašoma pranešime.

„VČK-OGPU“ pažymėjo, kad smūgį 7-osios divizijos štabui patvirtino ir šios divizijos veteranų organizacijos pirmininkas Jevgenijus Khaninas. Kanale paskelbtas jo komentaro garso įrašas.

„Buvo smūgis į vadavietę. Šiandien. Yra nuostolių. Bet tai yra karas, visada yra nuostolių. Tai yra gyvenimas. Niekur nedingsi. Apšaudymai vyksta periodiškai“, - trumpai pasakė Khaninas.

 

Kanalo administratoriai priminė, kad neseniai tapo žinoma apie buvusio 7-osios oro desanto divizijos vado pavaduotojo iš Novorosijsko, pulkininko Andrejaus Kondraškino, likvidavimą. O pirmomis plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą dienomis Ukrainos gynybos pajėgos šios divizijos vadą Andrejų Suchovetskį pasiuntė tiesiai į pragarą. Automobilis, kuriuo važiavo okupantas, buvo apšaudytas iš minosvaidžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: