„Prezidentui prasprūdo.“ Ukraina nuščiuvo. Ždanovas skelbia, kas dabar bus (Video)  (2)

Plataus masto puolimas, apie kurį visi jau seniai kalba, vis dėlto įvyks artimiausioje ateityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas pacitavo prezidentą Zelenskį, kuris neseniai viešai pasakė, kad greitai įvyks lūžis fronte. Būtent tai galima laikyti užuomina, kad plataus masto puolimas, apie kurį visi jau seniai kalba, vis dėlto įvyks artimiausioje ateityje.

Olego Ždanovo prielaida, ar turėtume tikėtis didelio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas į klausimą, ar įmanomas koks nors lūžis fronte mūsų naudai, atsakė: „Kažkas atsitiks, ir mes tai žinome, nes laukėme šio įvykio kažkur keturis mėnesius - to didelio masto puolimo. Jo dar nėra. Tai yra atskiros veiklos krypčių sritys nėra didelio masto puolimas. Tai, kad šiandien jau yra penki iš šių sektorių (ne, keturi iš šių pagrindinių sektorių) tai dar nėra didelio masto puolimas. Visi laukiame to „kažko“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas kalbėjo apie tai, kada fronte gali įvykti plataus masto puolimas: „Beje, prezidentui prasprūdo, nors nemanau, kad tai atsitiko netyčia, jis tiesiog paskelbė viename interviu, pasakydamas, kad artimiausiu metu įvyks proveržis. Tai yra „didelio masto puolimas, kuris ir bus didelis proveržis. Jis pasakė, kad žino, kur jis bus (aišku, kad jis žino, nes kaip Aukščiausiasis Vyriausiasis vadas, patvirtino planus). Tai visi laukiam“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(5)
(202)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: