„Nukentėjo pats 58-osios armijos vadas.“ Užpulta visiškai slapta Rusijos bazė. Daugybė žuvusių ir sužeistų (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų ataka sunaikino Rusijos armijos štabą netoli Melitopolio – daug žuvusių, sužeistas Rusijos Federacijos 58-osios armijos vadas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galingas smūgis. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų ataka sunaikino Rusijos armijos štabą netoli Melitopolio – daug žuvusių, sužeistas Rusijos Federacijos 58-osios armijos vadas.

Aiškėja detalės apie Ukrainos raketų ataką prieš slaptą Rusijos bazę okupuotame Melitopolyje.

„RBC-Ukraine“, remdamasi savo šaltiniais SBU, praneša, kad raketų smūgį SBU surengė kartu su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

Žvalgybos dėka Ukrainos kariuomenė gavo informaciją apie Rusijos armijos vadovybės, kurios būstinė buvo įsikūrusi vietinėje variklių gamykloje, vietą. Koordinatės buvo perduotos kariškiams, po to buvo paleistos raketos. Atakos metu buvo sužeistas Zaporižios kryptimi kovojančios Rusijos Federacijos 58-osios armijos vadas. Sužeistas ir štabo viršininkas.

Gautomis žiniomis, per raketos ataką buvo sužeista kelios dešimtys Rusijos pareigūnų, apie 10 jų žuvo. Internete pasirodė ir štabo nuotraukos, kuriose matyti atakos rezultatas.

Liudininkai pranešė apie mažiausiai penkis garsius sprogimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: