[ŽT] „Bandė apsimesti paprastu kareiviu...“ Ypatingas grobis. Ką sučiupo Ukraina (Video)  ()

Buvo išsiųstas iš Bachmuto į Kliščijivką „tik pasėdėti rūsiuose“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai sučiupo čečėnų žvalgybos pareigūną. Valstybės sienos apsaugos tarnybos spaudos tarnybos duomenimis, tai įvyko išlaisvinant Kliščijivkos kaimą, Donecko srityje.

„Tą dieną „Stalnoj kordon“ šturmo brigados kariai dengė išminuotojų darbą ir valė paskutinę Kliščijivkos gatvę. Sutemus pasieniečiai aptiko sužeistą priešo karį ir paėmė jį į nelaisvę. Paaiškėjo, kad jis buvo bataliono „Achmat“ žvalgas“, – rašoma pranešime. Pasak brigados kario, kurio šaukinys yra „Šilo“, taip atsitiko, kad šis okupantas atsidūrė Ukrainos kariškių užnugaryje.

„Girdėjome, kaip kažkas rusiškai šaukė: „Broliai, padėkit, aš esu „300“, man reikia pagalbos.“

„Buvo tamsi naktis ir negalėjome suprasti, iš kur jis šaukia. Pašvietėme žibintuvėliu ir pamatėme, kad jis guli.   Jis tikino, kad yra kalinys, bet paaiškėjo, kad jis – žvalgybos pareigūnas“, – pasakojo „Šilo“.

 

Į pilvą sužeistas okupantas pasieniečiams pasakė, kad jis kartu su kitais įsibrovėliais buvo išsiųstas iš Bachmuto į Kliščijivkos kaimą „tik pasėdėti rūsiuose“. Tai yra, rusų vadai patikino savo pavaldinius, kad Kliščijivkoje bus ramu, bet gavosi atvirkščiai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(1)
(111)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: