„Neptun“ raketos turi rimtą problemą. Jei Ukraina ją išspręs, rusams šakės  ()

GUR vadovo teigimu, raketos tobulinamos, tačiau Ukrainoje nėra linijų masinei „Neptūno“ gamybai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje tęsiamas raketos „Neptūnas“ modernizavimo ir tobulinimo darbas, kurios pagrindinė versija yra priešlaivinė. Tačiau Pagrindinio žvalgybos direktorato vadovas generolas leitenantas Kyrylo Budanovas interviu „The War Zone“ įvardijo pagrindinę problemą.

Žurnalistas paklausė Budanovo, ar jis gali papasakoti apie kokius nors Ukrainos naudojamus ginklus: modifikuotą „Neptūną“, jūrų bepiločius orlaivius ar dronus. Į tai GUR vadovas pareiškė, kad Ukraina naudoja visus turimus ginklus.

„Ukrainoje gaminamų įvairių bepiločių orlaivių sąrašas dabar yra gana didelis, ir mes naudojame viską, ką galime. „Neptūnai“ yra kūrimo procese, kuris vis dar vyksta, jie yra tobulinami. Tačiau problema su jais yra tai, kad mes neturime linijos, kad galėtume jų daug pagaminti. Taigi problema yra jų skaičius“, – aiškino Budanovas.

 

Todėl, atsižvelgiant į ribotą raketų skaičių, pagrindiniai „Neptūno“ taikiniai yra Rusijos priešlėktuvinės priemonės, pramušančios priešo oro gynybos spragas. Be to, šios naujos erdvės bus naudojamos kitoms operacijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(3)
(117)

Komentarai ()