„Ar turite nors kokį planą?!“ Rusijos TNT televizija surizikavo. Skelbiama nereali laida  ()

Rusijos televizijos kanalas TNT paviešino drąsų pokštą, pašiepiantį V. Putino režimo politiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš diktatoriaus Vladimiro Putino, iš jo pasakojimų, kad „viskas vyksta pagal planą“, imama juoktis per Rusijos televiziją.

Komedijų šou „Comedy Club“ metu buvo parodytas drąsus pokštas apie tai, kaip režimas veda šalį į bedugnę. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365.“

Spektaklyje dalyvavo garsus rusų komikas Garikas Charlamovas. Su daina jis atkreipė valdžios dėmesį į didėjančią Rusijos izoliaciją, pramonės ir ekonomikos žlugimą šalyje.

„Ir doleris jau kainuoja apie 100 rublių, po 100 rublių! Ir iš kiniškų automobilių jie gamina „moskvičius“. O rusams uždrausta įvažiuoti į 120 šalių, jau 130 šalių! Pasakykite mums: jūs turite kažkokį planą? Pasakyk man, ar yra planas?“  - dainavo G. Charlamovas.

Jo drąsus pareiškimas buvo sutiktas labai garsiais plojimais ir šūksniais. Pastebėtina, kad tai gana rizikingas TNT darbuotojų žingsnis. Šiandien Rusijoje iš tikrųjų yra cenzūra. Už šiuos žodžius Garikas Charlamovas ir kiti dalyviai rizikuoja gauti bent baudą, nes V. Putinas labai skausmingai reaguoja į jam skirtą kritiką.

 

Taip pat svarbu pridurti, kad G. Charlamovas ir kiti „Comedy club“ nariai nepasmerkė Rusijos agresijos prieš Ukrainą. Jie ir toliau kalbėjo per „RosTV“, atkakliai nepastebėdami, kad jų šalis vykdo genocidinį karą prieš kaimyninę valstybę. Tačiau jie negalėjo tylėti apie dolerius ir drauimą laisvai keliauti į Vakarus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(7)
(19)

Komentarai ()