Girkinas susidūrė su ukrainiečiu belaisviu. Košmaras, kuo tai baigėsi (Foto)  ()

Pasak Rusijos propagandistų, incidentas įvyko pasivaikščiojimo metu. Įtariama, kad teroristą užpuolė vienas iš nelaisvėje esančių Mariupolio gynėjų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-25 Girkinas susidūrė su ukrainiečiu belaisviu. Košmaras, kuo tai baigėsi (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristas ir buvęs Rusijos separatistų lyderis Igoris Girkinas tariamai buvo sumuštas tardymo izoliatoriuje.

Apie tai praneša Rusijos propagandiniai „Telegram“ kanalai, o prie įrašų prisegta sumušto vyro nuotrauka. Nuotraukoje neva esąs Girkinas.

Remiantis pranešimais, Girkinas kartu su ukrainiečių karo belaisviais iš Mariupolio buvo nuvežtas į tardymo izoliatorių. Išpuolis prieš jį, anot propagandistų, įvyko Girkinui išėjus pasivaikščioti – jį esą sumušė Mariupolio gynėjas ukrainietis.

Propagandistai rašo, kad tai padaryti leido tardymo izoliatoriaus administracija. O vienas iš žinutės autorių išsakė nuomonę, kad Girkinas niekada nebus paleistas į laisvę.

„Atakavo dešinysis radikalas. Natūralu, kad be žalios administracijos šviesos to nebuvo įmanoma įgyvendinti“, – rašoma pranešime.

Priminsime, kad Igoris Girkinas buvo suimtas 2023 metų liepą dėl ekstremizmo, jam gresia iki 5 metų kalėjimo. Jis pareiškė esantis pasirengęs bendradarbiauti atliekant tyrimą, tačiau savo kaltę ir toliau neigia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(2)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: