Raketų ataka prieš Odesą. Skelbiama, kas liko iš jūrų terminalo ir viešbučio (Foto, Video)  ()

Sprendžiant iš paviešintų nuotraukų, nukentėjo ne tik viešbučio pastatas, bet ir greta esantis pastatas. Naktį Rusijos ginkluotosios pajėgos atakavo regioną „Kalibr“, „Oniks“ raketomis ir „Shahed“ dronais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 25 d. Odesos uoste surengtos raketos atakos pasekmių filmuota medžiaga skelbiama internete. Taip pat Valstybinė pagalbos tarnyba parodė filmuotą medžiagą, kaip gesinamas gaisras uoste esančiame apleistame „Odesos“ viešbutyje.

Sprendžiant iš paviešintos filmuotos medžiagos, nukentėjo ne tik apleistas daugiaaukštis pastatas, bet ir greta esantis Jūrų stoties pastatas.

Pasak Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų, rugsėjo 25-osios naktį Rusijos įsibrovėliai atakavo Odesą naudodamiesi atakos bepiločiais lėktuvais „Shahed“, taip pat naudodami sparnuotąsias raketas „Kalibr“ ir priešlaivines raketas „Oniks“.

 

 

 

Anksčiau Odesos regioninės karinės administracijos vadovas Olegas Kiperis pranešė, kad, be uosto infrastruktūros, Odesos priemiestyje taip pat buvo apgadintas sandėlis ir privatus namas. Dėl priešo apšaudymo moteris buvo sužeista – ji išvežta į ligoninę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(1)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()