[ŽT] Skabejeva pakvietė į eterį Lenkijos ekspertą. Fantastika, kas buvo paskui (Video)  ()

Rusų propagandai labai patiko Ukrainos ir Lenkijos nesutarimai dėl grūdų prekybos ir nesusipratimas dėl tolesnės Varšuvos paramos ginklais. Rusai negalėjo atsidžiaugti tomis smulkmenomis, kurios buvo pateikiamos kaip milžiniška bedugnė tarp Kyjivo ir Varšuvos. Tačiau garsi propagandistė Olga Skabejeva buvo pamokyta savo pačios laidoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-27 [ŽT] Skabejeva pakvietė į eterį Lenkijos ekspertą. Fantastika, kas buvo paskui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų propagandistai bandė savo piliečius įtikinti, kad tarp Ukrainos ir Lenkijos kilo rimtas konfliktas ir tarptautinė Ukrainą remianti koalicija byra.

Olga Skabejeva pasikvietė Lenkijos ekspertą, kad šis rusams pasakytų, kad Varšuvos ir Kyjivo draugystė baigiasi. Jis tikriausiai turėjo pasakyti, kad Lenkija sumažins savo karinę pagalbą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, tačiau kažkas nutiko ne taip ir Skabejevos planas žlugo jos pačios laidoje.

Ekspertas sakė, kad „per pastaruosius pusantrų metų Ukraina, Lenkijos interesų požiūriu, pasiekė neįtikėtiną rezultatą“.

„Jau apie metus laiko ne tik įgyvendiname planą, bet tiesiog įgyvendiname svajonę. Ukraina išsprendė visas mūsų strategines problemas. Ir šiame kontekste reikia atsižvelgti į visas kitas taktines smulkmenas. Žinoma, niekas niekada nestabdys jokios paramos... Kiekvieną dieną, kai Ukraina trina Rusijos pajėgas, lenkų vaidmuo regione didėja“, – sakė Skabejevos svečias.

Žinoma, savo žodžiais jis sukėlė Skabejevos nusivylimą, tačiau ji pro dantis sumurmėjo „ačiū už tiesą“.

(279)
(5)
(274)

Komentarai ()

Susijusios žymos: