„Bus labai liūdnas rezultatas. Visi to bijo.“ Putinas įsakė stabdyti kontrpuolimą  ()

Kas slypi už įsakymo sustabdyti Ukrainos kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-27 „Bus labai liūdnas rezultatas. Visi to bijo.“ Putinas įsakė stabdyti kontrpuolimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus diktatorių gąsdina Ukrainos laimėjimai mūšio lauke. Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas „24 kanalui“ sakė, kad šiuo įsakymu V. Putinas nori sukurti psichologinį spaudimą Ukrainai.

Jis supranta, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasitraukimas į jūrą faktiškai reikš Krymo pavertimą sala, nes neteisėtai pastatytas tiltas bus sunaikintas. Be to, iškils Krymo likimo ir karo klausimas.

„Putinas baiminasi, kad įvyks proveržis. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išėjimas į operatyvinę erdvę, į jūrą bus labai liūdnas rezultatas Putinui ir Kremliui, todėl visi bijo“, - sakė Genadijus Gudkovas.

Panašiuose nurodymuose galima įžvelgti ir viešųjų ryšių elementų. Pasak Gudkovo, nurodymas „nė žingsnio atgal“ patvirtina, kad Stalino laikų šešėlis neduoda Putinui ramybės. Jis taip pat gali norėti sukurti psichologinį spaudimą, kad įbaugintų Ukrainos kariuomenę prieš artėjantį kontrpuolimą.

 

„Jis bando atleisti save nuo atsakomybės, nes davė įsakymą sustabdyti (kontrpuolimą – „24 kanalas“). Žinome, kad dabar iš Rusijos pusės vyko neparengtos kontratakos su dideliais nuostoliais – visa tai tam, kad parodytų, jog jie ne tik ginasi, bet ir gali pulti“, - sakė G. Gudkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(7)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: