„Tai bus didelis mūšis. Prasidės jų medžioklė.“ Netikėti įvykiai. JT imasi Simonian, Solovjovo ir Skabejevos (Foto)  (2)

„Pasaulyje porai metų nusimato įdomus šou - pagauti rusų propagandistus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JT rimtai žiūri į Kremliaus propagandistų veiklą. Speciali komisija pradėjo tyrimą dėl jų dalyvavimo kurstant genocidą prieš Ukrainos žmones.

Tai pranešė naujienų agentūra AFP, remdamasi JT karo Ukrainoje tyrimo komisijos pirmininko Erico Moze'o pareiškimu.

„Kai kuriuose Rusijos valstybės ir kitos žiniasklaidos paskelbtuose pareiškimuose gali būti raginimų vykdyti genocidą“, – sakė JT atstovas.

Jis jų pavardžių nenurodė, tačiau patikino, kad tyrimas vyksta.

Situaciją „Telegram“ pakomentavo garsus publicistas Aleksandras Nevzorovas. Jis įsitikinęs, kad artimiausiu metu žymūs Kremliaus propagandos atstovai gaus Tarptautinio baudžiamojo teismo orderius ir bus ieškomi, kaip ir jų šeimininkas Vladimiras Putinas.

Jo nuomone, kai Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas „išeis“ į kitą pasaulį, prasidės Kremliaus propagandistų „didysis bėgimas“, bandymas pasislėpti nuo teisingumo visame pasaulyje.

Tai bus didelis įvykis... Tą dieną, kai „jis“ mirs, mūšyje dėl paskutinio bilieto į Mianmarą daugiavaikis Solovjovas su visais savo kūdikiais smogs Simonian. Korčevnikovas susigrums su Skabejeva, nuplėšdamas nuo jos netikrą kamufliažinę barzdą ir asmeniškai perduos Olenką Interpolui. Gundiajevas sumaniai persikvalifikuos į „nepaperkamų relikvijų krovinį““, – rašė Nevzorovas.

 

Jis patikino, kad Kremliaus karo kurstytojai nenorės atsakyti už tai, ką padarė, o bandys bėgti ir slėptis. Prasidės jų medžioklė.

„Pasaulyje porai metų nusimato įdomus šou - pagauti rusų propagandistus“, – patikino publicistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(244)
(9)
(235)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: